Pelletkachel kopen Termomont

Vergelijk installateurs pelletketels Termomont

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van de leverancier Termomont? Middels onze tool ontdek je praktische details over het productaanbod van Termomont. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, focus op CO-2 beperking, en een structureel lagere energierekening door een aantrekkelijke subsidieregeling. Een uitstekend model is de Toby H 15 met een (kw) capaciteit van 14,5 en een maximale subsidie van €1.400,00.

  • De pelletkachel van Termomont is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Een lekker warm huis op een innovatieve manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in december 2023.
  • Interessante terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkTermomont
Populair modelToby H 15
Vermogen14,5 KW
Subsidie €1.400,00
Gemiddelde besparing40,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Termomont pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Termomont kopen? Deze producent werkt met een breed scala aan oplossingen voor verschillende type woningen. Check bij de verkoper welke serie geschikt is voor uw type huis. Dat kan zijn de Toby H 15 met een capaciteit van 14,5. Belangrijk: misschien wenst u meer functies? Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga voor een erkende Termomont installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Nieuwsgierig naar de mogelijke subsidies voor een pelletkachel in december 2023? Het merk Termomont verkoopt een aantal modellen met subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Toby H 15 met een mooie subsidie van €1.400,00 laten monteren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan moet de aanvraag voldoen aan strenge bepalingen. Op RVO.nl kan je daar meer over lezen. Jouw eigen pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Zaanstad, Nijmegen en Mill en Sint Hubert.

Zijn de Termomont pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn erg populair. Het is niet voor niets dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Daarbinnen vallen unieke en erkende merken. Cruciaal: vergelijk de Termomont pelletkachel in december 2023 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken in hetzelfde segment zijn Termal International, Pn Metal en Freepoint


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!