Pelletkachel kopen Freepoint

Vergelijk installateurs pelletketels Freepoint

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame pelletkachel van de leverancier Freepoint? Via onze vergelijker ontdek je waardevolle info over het productaanbod van Freepoint. Een duurzame manier van verwarmen, hogere CO-2 reductie, en ook nog eens een lagere energienota met behulp van de interessante ISDE regeling. Een veel verkocht model is de COMFORT 80 met een (kw) kracht van 8 en een interessante subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Freepoint is een duurzame investering.
  • Uw huis verwarmen op een efficiënte manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Interessante terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategoriePelletkachel
MerkFreepoint
Populair modelCOMFORT 80
Vermogen8 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing36,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Freepoint pelletkachel kopen?

Wil jij een pelletkachel van Freepoint kopen? De aanbieder staat bekend om allerlei installaties voor elke situatie en budget. Vraag bij uw monteur welke serie geschikt is voor uw centrale verwarming. Populair is de COMFORT 80 met een vermogen van 8. Advies: mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer capaciteit. Ga gerust langs een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (biomassaketel)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Kies een geschikte Freepoint installateur.
  6. De pelletkachel wordt netjes aangesloten, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een pelletkachel in december 2023? Het merk Freepoint verkoopt een aantal modellen met subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type COMFORT 80 met een vorstelijke subsidie van €500,00 aanschaffen. Om dit aan te kunnen vragen moet je wel voldoen aan diverse voorschriften. Via de website van het RVO bekijk je alle praktische info. De pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Vraag direct meer info op bij een installateur in Noord-Holland, Gorinchem en Oldambt.

Zijn deze Freepoint pelletketels erkend?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Dat is natuurlijk de reden dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierin staan enkel en alleen betrouwbare leveranciers. Niet vergeten, vergelijk de Freepoint pelletkachel in december 2023 met andere merken. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Fontana, Gruppo Ferroli en Pn Metal


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!