Pelletkachel kopen Teba Therm

Vergelijk installateurs pelletketels Teba Therm

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame pelletkachel van het merk Teba Therm? Dankzij deze pagina check je handige info over de installaties van Teba Therm. Een investering voor de toekomst, relatief lage CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening vanwege de aantrekkelijke subsidieregeling. Een van de hardlopers is de Tp 06 met een werkracht (KW) van 8,1 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €500,00.

  • De pelletkachel van Teba Therm is een duurzame investering.
  • Een lekker warm huis op een goedkope en duurzame wijze.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in mei 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
MerkTeba Therm
Populair modelTp 06
Vermogen8,1 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing38,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Teba Therm pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Teba Therm kopen? De fabrikant heeft verschillende soorten systemen voor nieuwe en oude woningen. Achterhaal bij de leverancier welk model relevant is voor uw wensen. Mogelijk is dat de Tp 06 met een kracht van 8,1. Belangrijk: misschien wilt u meer capaciteit. Ga gerust langs een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Teba Therm installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, doe meteen de subsidieaanvraag.

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidiemogelijkheden voor een pelletkachel in mei 2024? Het merk Teba Therm verkoopt een aantal modellen met subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Tp 06 met een mooie subsidie van €500,00 laten monteren. Wil je dit aanvragen? Dan stelt het RVO wel verschillende reglementen. Op RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een lokale pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Zoek meteen een goede installateur in Waterland, Montferland en Laarbeek.

Zijn deze Teba Therm pelletketels goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels worden veelvuldig geplaatst. Juist daardoor zijn ze schitteren op de lijst van het RVO. Hierop staan uitsluitend erkende leveranciers. Handig, vergelijk deze Teba Therm pelletkachel in mei 2024 met andere type warmtebronnen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Populaire merken zijn Stûv Sa, Pasian en Fair


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!