Pelletkachel kopen Pasian

Vergelijk installateurs pelletketels Pasian

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Overweeg jij een besparende pelletkachel van het merk Pasian? Geholpen door deze pagina check je handige informatie over het assortiment van Pasian. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, hogere CO-2 reductie, en een lagere energierekening met de landelijke investeringssubsidie. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Alba Aria met een kracht (KW) van 14,7 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €735,00.

  • De pelletkachel van Pasian is een investering met respect voor het milieu.
  • Het huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkPasian
Populair typeAlba Aria
Vermogen14,7 KW
Subsidie €735,00
Energiebesparing26,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Pasian pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Pasian kopen? Deze aanbieder hanteert een breed scala aan oplossingen voor iedere portemonnee. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type handig is voor uw voorkeuren. Mogelijk is dat de Alba Aria met een kracht (KW) van 14,7. Echter, wellicht zoekt u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Pasian installateur.
  6. De pelletkachel zal z.s.m. worden geïnstalleerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze pelletketel?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidies voor pelletkachels in december 2023? Het merk Pasian heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Alba Aria met een aantrekkelijke subsidie van €735,00 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan moet je wel voldoen aan een paar reglementen. Op de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. Een lokale pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Zoek meteen een goede installateur in Haarlem, Berg en Dal en Bladel.

Zijn de Pasian pelletketels goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Dat is natuurlijk de reden dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Daarbij horen uitsluitend erkende fabrikanten. Tip: Vergelijk de Pasian pelletkachel in december 2023 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. Palazzetti Lelio, Kovan en Castelmonte


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!