Pelletkachel kopen Sergio Leoni

Vergelijk installateurs pelletketels Sergio Leoni

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Overweeg jij een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Sergio Leoni? Middels onze website lees je waardevolle informatie over het productaanbod van Sergio Leoni. Een ecologisch verantwoorde keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en een structureel lagere energierekening via de mogelijke RVO subsidie. Een van de hardlopers is de Maria Sofia met een werkracht (KW) van 8,1 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van Sergio Leoni is een investering met respect voor het milieu.
  • Uw woning verwarmen met minder gasverbruik.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in mei 2024.
  • Interessante terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkSergio Leoni
Populair typeMaria Sofia
Vermogen8,1 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing36,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Sergio Leoni pelletkachel kopen?

Meteen zo’n pelletkachel van Sergio Leoni kopen? Deze fabrikant heeft een zeer divers assortiment voor verschillende type woningen. Probeer uit te vinden welk product past bij uw woning. Populair is de Maria Sofia met een kracht (KW) van 8,1. Echter, mogelijkerwijs zoekt u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een professionele Sergio Leoni installateur.
  6. De pelletkachel wordt gemonteerd, en kan ook subsidies regelen.

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Benieuwd naar de subsidie mei 2024 voor pelletkachels als deze? Het merk Sergio Leoni heeft meerdere types waar subsidies op zit. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Maria Sofia met een maximale subsidie van €500,00 laten installeren. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan strenge richtlijnen. Via RVO.nl kan je er alles over lezen. De pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Stede Broec, Lingewaal en Halderberge.

Zijn de Sergio Leoni pelletketels goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Daarbij horen exclusief professionele fabrikanten. Vergelijk ook altijd een Sergio Leoni pelletkachel in mei 2024 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrenten zijn o.a. Senko, Norrlands Power en Esperia Technology


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!