Pelletkachel kopen Esperia Technology

Vergelijk installateurs pelletketels Esperia Technology

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame pelletkachel van het merk Esperia Technology? Via deze website vind je waardevolle info over de installaties van Esperia Technology. Verwarmen op een verantwoorde manier, hogere CO-2 reductie, en een energierekening die omlaag kan met de landelijke investeringssubsidie. Een uitstekend model is de Extra Stove ESP 16 met een werkracht (KW) van 12,5 en een royale subsidie van €625,00.

  • De pelletkachel van Esperia Technology is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Een verwarmingssysteem met minder gasverbruik.
  • innovatieve CO-2 vermindering in mei 2024.
  • Interessante terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
MerkEsperia Technology
Populair modelExtra Stove ESP 16
Vermogen12,5 KW
Subsidie €625,00
Gemiddelde besparing32,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Esperia Technology pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Esperia Technology kopen? De aanbieder levert verschillende soorten systemen voor verschillende type woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing toepasbaar is op uw wensen. Wellicht is dit de Extra Stove ESP 16 met een kracht (KW) van 12,5. Echter, wellicht wenst u meer functies? Ga eens langs bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Esperia Technology installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, en u begint met besparen.

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidiemogelijkheden voor een pelletkachel in mei 2024? De aanbieder Esperia Technology heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Extra Stove ESP 16 met een interessante subsidie van €625,00 laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen gelden wel een aantal reglementen. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je er alles over lezen. De pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Vraag direct meer info op bij een installateur in Zoeterwoude, Bodegraven-Reeuwijk en Delfzijl.

Zijn de Esperia Technology pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hieronder vallen enkel en alleen professionele fabrikanten. Vergelijk ook altijd een Esperia Technology pelletkachel in mei 2024 met andere merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrerende merken zijn Elledi, Cadel en Norrlands Power


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!