Pelletkachel kopen Livin' Flame

Vergelijk installateurs pelletketels Livin' Flame

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame pelletkachel van de leverancier Livin’ Flame? Middels onze vergelijker check je waardevolle data over de kachels van Livin’ Flame. Een duurzame keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan met de landelijke investeringssubsidie. Een type dat populair is, is de Stavanger 6 met een (kw) capaciteit van 5,8 en een interessante subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Livin’ Flame is een investering met respect voor het milieu.
  • Het huis verwarmen met minder gasverbruik.
  • innovatieve CO-2 vermindering in december 2023.
  • Voordelige terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
MerkLivin’ Flame
Populair modelStavanger 6
Vermogen5,8 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing17,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Livin’ Flame pelletkachel kopen?

Wil jij een pelletkachel van Livin’ Flame kopen? Deze fabrikant hanteert een perfect productaanbod voor iedere portemonnee. Probeer uit te vinden welk model past bij uw situatie. Mogelijk is dat de Stavanger 6 met een capaciteit van 5,8. Advies: wellicht wilt u meer capaciteit. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (biomassaketel)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga voor een erkende Livin’ Flame installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, en u begint met besparen.

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in december 2023? Het merk Livin’ Flame biedt interessante modellen. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Stavanger 6 met een maximale subsidie van €500,00 laten monteren. Hiervoor zijn er wel een paar richtlijnen. Op de website www.rvo.nl vind je uitgebreide info. Een gemiddelde pelletkachel installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Woudrichem, Ferwerderadiel en Schinnen.

Zijn deze Livin’ Flame pelletketels erkend?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Op deze lijst staan innovatieve en doorgelichte fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de Livin’ Flame pelletkachel in december 2023 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrenten zijn o.a. Last Calor, Harman en Unifire


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!