Pelletkachel kopen Magikal

Vergelijk installateurs pelletketels Magikal

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Magikal? Geholpen door onze vergelijker bekijk je nuttige details over het assortiment van Magikal. Verwarmen op een verantwoorde manier, innovatieve CO-2 vermindering, en besparen op de energierekening dankzij de interessante ISDE regeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Solea Jubel met een (kw) vermogen van 23,7 en een royale subsidie van €1.400,00.

  • De pelletkachel van Magikal een een investering voor de toekomst.
  • Een verwarmingssysteem op een efficiënte manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Interessante terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkMagikal
Populair modelSolea Jubel
Vermogen23,7 KW
Subsidie €1.400,00
Energiebesparing17,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Magikal pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Magikal kopen? Deze leverancier heeft een breed scala aan oplossingen voor verschillende type woningen. Check bij de verkoper welk type relevant is voor uw energiegebruik. Dat kan zijn de Solea Jubel met een capaciteit (KW) van 23,7. Let op: wellicht zoekt u meer mogelijkheden? Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga voor een erkende Magikal installateur.
  6. De pelletkachel zal z.s.m. worden geïnstalleerd, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie zit er op de pelletketels?

Ben je benieuwd naar de opties voor subsidies voor pelletkachels in juni 2024? Het merk Magikal verkoopt een aantal modellen met subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Solea Jubel met een maximale subsidie van €1.400,00 laten installeren. Hiervoor stelt het RVO wel meerdere bepalingen. Op de website www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. De pelletkachel installateur weet precies hoe het zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Zundert, Harlingen en Simpelveld.

Zijn de Magikal pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Mede daardoor is het zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierin staan innovatieve en competente merken. Vergelijk ook altijd een Magikal pelletkachel in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Andere merken zijn o.a. Livin’ Flame, Heatdesign en Vittoria


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!