Pelletkachel kopen Hergom

Vergelijk installateurs pelletketels Hergom

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame pelletkachel van de aanbieder Hergom? Dankzij onze vergelijker tref je handige info over het merk Hergom. Een investering voor de toekomst, minder CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten vanwege de aantrekkelijke subsidieregeling. Een uitstekend model is de Heritage met een (kw) capaciteit van 12 en een subsidie van €600,00.

  • De pelletkachel van Hergom is een uitstekende investering.
  • Uw woning verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkHergom
Populair modelHeritage
Vermogen12 KW
Subsidie €600,00
Energiebesparing41,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Hergom pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Hergom kopen? Deze producent biedt een veelzijdig aanbod in verschillende prijsklassen. Vraag bij uw monteur welk model handig is voor uw situatie. Populair is de Heritage met een kracht van 12. Toch, mogelijk bent u op zoek naar meer opties? Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga naar een specialistische Hergom installateur.
  6. De pelletkachel wordt netjes aangesloten, regel meteen de subsidie!

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in juni 2024? Het merk Hergom heeft meerdere types waar subsidies op zit. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Heritage met een interessante subsidie van €600,00 laten monteren. Om dit bedrag te ontvangen stelt het RVO wel verscheidene condities. Op de website van het RVO (rvo.nl) bekijk je alle praktische info. De plaatselijke pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Vind een erkende installateur in Friesland, Bedum en Beek.

Zijn deze Hergom pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels krijgen goede recensies. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. In deze lijst staan unieke en erkende fabrikanten. Handig, vergelijk deze Hergom pelletkachel in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Andere merken zijn o.a. Heatdesign, Ecofire en Palazzetti


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!