Pelletkachel kopen Justus

Vergelijk installateurs pelletketels Justus

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame pelletkachel van de aanbieder Justus? Middels onze tool lees je handige details over het merk Justus. Een duurzame keuze, hogere CO-2 reductie, en een lagere energierekening door een mogelijke RVO subsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de Sirkos – Zephyr met een kracht (KW) van 6 en een aantrekkelijke subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Justus is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Een woning verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Interessante terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategoriePelletkachel
MerkJustus
Populair modelSirkos – Zephyr
Vermogen6 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing47,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Justus pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Justus kopen? Deze leverancier verkoopt verschillende soorten systemen voor elk budget. Achterhaal bij de leverancier welk type handig is voor uw type huis. Dat kan zijn de Sirkos – Zephyr met een vermogen van 6. Belangrijk: misschien wilt u meer power. Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (biomassaketel)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga in zee met een erkende Justus installateur.
  6. De pelletkachel wordt gemonteerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Ben je benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in juni 2024? Het merk Justus heeft diverse opties. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Sirkos – Zephyr met een aantrekkelijke subsidie van €500,00 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen gelden wel een aantal reglementen. Op www.rvo.nl kan je er alles over lezen. De pelletkachel installateur weet precies hoe het zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Someren, Westerveld en Landgraaf.

Zijn de Justus pelletketels erkend?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat ze pronken op de RVO-lijst. Hieronder vallen unieke en betrouwbare merken. Niet vergeten, vergelijk de Justus pelletkachel in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Populaire merken zijn Hanks Heating, Fair en Teba Therm


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!