Pelletkachel kopen Justfire

Vergelijk installateurs pelletketels Justfire

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame pelletkachel van het merk Justfire? Middels deze website lees je waardevolle informatie over het merk Justfire. Een duurzame manier van verwarmen, minder CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie vanwege de interessante ISDE regeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de PS-15-1 met een kracht (KW) van 10,5 en een tegemoetkoming van liefst €525,00.

  • De pelletkachel van Justfire is een duurzame investering.
  • Uw woning verwarmen op een duurzame manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in mei 2024.
  • Interessante terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkJustfire
Populair modelPS-15-1
Vermogen10,5 KW
Subsidie €525,00
Gemiddelde besparing46,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Justfire pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Justfire kopen? Deze leverancier levert een veelzijdig aanbod voor iedere portemonnee. Informeer bij uw installateur welke installatie toepasbaar is op uw centrale verwarming. Populair is de PS-15-1 met een KW van 10,5. Advies: misschien vraagt u meer mogelijkheden? Ga eens langs bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is precies uw doel (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende Justfire installateur.
  6. De monteur zal de pelletkachel installeren, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Nieuwsgierig naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze pelletkachel in mei 2024? De fabrikant Justfire verkoopt een aantal modellen met subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type PS-15-1 met een interessante subsidie van €525,00 laten monteren. Om dit bedrag te ontvangen moet je wel voldoen aan diverse voorschriften. Via de website van het RVO kan je daar meer over lezen. De pelletkachel installateur weet precies hoe het zit. Vind een erkende installateur in Zuid-Holland, Ooststellingwerf en Horst aan de Maas.

Zijn deze Justfire pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. In deze lijst staan enkel en alleen professionele leveranciers. Handig, vergelijk deze Justfire pelletkachel in mei 2024 met andere duurzame investeringen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Kijk daarom ook eens naar producten van Jolly Mec Caminetti, Extraflame en Strebel


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!