Pelletkachel kopen Gruppo Ferroli

Vergelijk installateurs pelletketels Gruppo Ferroli

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame pelletkachel van de aanbieder Gruppo Ferroli? Middels deze website ontdek je uitgebreide data over het aanbod van Gruppo Ferroli. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, minder CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening door gebruik te maken van de royale subsidieregeling. Een veel verkocht model is de Sprint Acciaio met een werkracht (KW) van 11 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €550,00.

  • De pelletkachel van Gruppo Ferroli is een duurzame investering.
  • Een lekker warm huis op een goedkope en duurzame wijze.
  • Forse CO-2 reductie in december 2023.
  • Voordelige terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkGruppo Ferroli
Populair modelSprint Acciaio
Vermogen11 KW
Subsidie €550,00
Energiebesparing24,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Gruppo Ferroli pelletkachel kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n pelletkachel van Gruppo Ferroli kopen? Deze fabrikant werkt met een perfect productaanbod voor verschilende gebruikerstypes. Achterhaal bij de leverancier welk model rijmt met uw wensen. Dat kan zijn de Sprint Acciaio met een werkracht (KW) van 11. Desondanks, mogelijkerwijs wenst u meer functies? Showrooms zijn dan geschikt om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga in zee met een erkende Gruppo Ferroli installateur.
  6. De monteur zal de pelletkachel installeren, en u begint met besparen.

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Ben je benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een pelletkachel in december 2023? De aanbieder Gruppo Ferroli biedt interessante modellen. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Sprint Acciaio met een vorstelijke subsidie van €550,00 kopen. Om dit bedrag te ontvangen heb je te maken met een paar richtlijnen. Op de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. De pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Bekijk welke installateurs er zijn in Pijnacker-Nootdorp, Hulst en De Bilt.

Zijn deze Gruppo Ferroli pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Op deze lijst staan louter erkende leveranciers. Handig, vergelijk deze Gruppo Ferroli pelletkachel in december 2023 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken in hetzelfde segment zijn Cola, Ungaro en Laminox


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!