Pelletkachel kopen Cs-Thermos

Vergelijk installateurs pelletketels Cs-Thermos

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Cs-Thermos? Dankzij de pelletkachel-vergelijker achterhaal je uitgebreide info over de kachels van Cs-Thermos. Een duurzame manier van verwarmen, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan door een royale subsidieregeling. Een uitstekend model is de Lia met een (kw) kracht van 7,3 en een interessante subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Cs-Thermos is een investering met respect voor het milieu.
  • Een verwarmde woning op een innovatieve manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkCs-Thermos
Populair modelLia
Vermogen7,3 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing24,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Cs-Thermos pelletkachel kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n pelletkachel van Cs-Thermos kopen? Dit merk staat bekend om allerlei installaties voor nieuwe en oude woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type toepasbaar is op uw energiegebruik. Mogelijk is dat de Lia met een kracht van 7,3. Toch, wellicht vraagt u meer opties? Bezoek eens een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (biomassaketel)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Kies een geschikte Cs-Thermos installateur.
  6. De monteur zal de pelletkachel installeren, en u begint met besparen.

Hoeveel subsidie zit er op de pelletketels?

Ook geïnteresseerd in de mogelijke subsidies voor een pelletkachel in december 2023? De fabrikant Cs-Thermos heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Lia met een maximale subsidie van €500,00 bestellen. Om dit aan te kunnen vragen moet je wel voldoen aan een paar voorschriften. Op www.rvo.nl kan je er alles over lezen. Een erkende pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Vraag direct meer info op bij een installateur in Ridderkerk, Kapelle en De Ronde Venen.

Zijn deze Cs-Thermos pelletketels erkend?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Dit draagt bij aan het feit dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. In deze lijst staan enkel en alleen gekwalificeerde leveranciers. Cruciaal: vergelijk de Cs-Thermos pelletkachel in december 2023 met concurrerende merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Andere merken zijn o.a. Gruppo Ferroli, Unica Term en Lasian


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!