Pelletkachel kopen Elledi

Vergelijk installateurs pelletketels Elledi

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame pelletkachel van het merk Elledi? Met behulp van pelletkachelrevolutie.nl lees je praktische info over de systemen van Elledi. Een duurzame keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de Star 6.2 met een kracht (KW) van 5,3 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van Elledi een een investering voor de toekomst.
  • Een woning verwarmen met minder gasverbruik.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
MerkElledi
Populair typeStar 6.2
Vermogen5,3 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing31,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Elledi pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Elledi kopen? Deze fabrikant hanteert een veelzijdig aanbod voor elke situatie en budget. Probeer uit te vinden welke installatie handig is voor uw woning. Dat kan zijn de Star 6.2 met een capaciteit van 5,3. Let op: mogelijkerwijs wenst u meer capaciteit. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw doel (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Kies een geschikte Elledi installateur.
  6. De monteur zal de pelletkachel installeren, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Benieuwd naar de subsidie juli 2024 voor pelletkachels als deze? De fabrikant Elledi heeft meerdere types waar subsidies op zit. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Star 6.2 met een aantrekkelijke subsidie van €500,00 bestellen. Hiervoor stelt het RVO wel enkele voorschriften. Via de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. Jouw eigen pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Zoetermeer, Binnenmaas en De Marne.

Zijn deze Elledi pelletketels erkend?

Deze pelletkachels en biomassaketels worden veelvuldig geplaatst. Mede daardoor is het zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen exclusief doorgelichte fabrikanten. Tip: Vergelijk de Elledi pelletkachel in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Populaire merken zijn Efiamma, Bronpi en Nordic Fire


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!