Pelletkachel kopen Davinci

Vergelijk installateurs pelletketels Davinci

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame pelletkachel van de aanbieder Davinci? Met behulp van onze vergelijker vind je handige informatie over het assortiment van Davinci. Een duurzame manier van verwarmen, hogere CO-2 reductie, en een lagere energierekening door gebruik te maken van de duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de Hydro DV140 met een (kw) kracht van 14 en een maximale subsidie van €1.400,00.

  • De pelletkachel van Davinci is een duurzame investering.
  • Uw woning verwarmen met minder gasverbruik.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkDavinci
Populair modelHydro DV140
Vermogen14 KW
Subsidie €1.400,00
Gemiddelde besparing26,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Davinci pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Davinci kopen? De aanbieder werkt met een zeer divers assortiment voor elke situatie en budget. Informeer bij uw installateur welk model handig is voor uw centrale verwarming. Wellicht is dit de Hydro DV140 met een capaciteit van 14. Belangrijk: wellicht wilt u meer power. Zoek eens een showroom in de buurt, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga naar een specialistische Davinci installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Ook geïnteresseerd in de subsidie december 2023 voor pelletkachels als deze? De fabrikant Davinci heeft diverse opties. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Hydro DV140 met een aantrekkelijke subsidie van €1.400,00 laten plaatsen. Om dit bedrag te ontvangen moet je wel voldoen aan een aantal richtlijnen. Via RVO.nl lees je hier meer over. Een gemiddelde pelletkachel installateur is hierin ook gespecialiseerd. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Schiedam, Reimerswaal en IJsselstein.

Zijn deze Davinci pelletketels goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hieronder vallen enkel professionele merken. Niet vergeten, vergelijk de Davinci pelletkachel in december 2023 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Kijk daarom ook eens naar producten van Dal Zotto, Wodtke en Magikal


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!