Pelletkachel kopen Clam

Vergelijk installateurs pelletketels Clam

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame pelletkachel van de leverancier Clam? Geholpen door onze website ontdek je praktische info over het merk Clam. Een investering voor de toekomst, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie vanwege de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een populair type is de Mizar met een (kw) kracht van 7,5 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €500,00.

  • De pelletkachel van Clam is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Een lekker warm huis op een effectieve manier!
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategoriePelletkachel
MerkClam
Populair modelMizar
Vermogen7,5 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing22,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Clam pelletkachel kopen?

Wil jij een pelletkachel van Clam kopen? Deze leverancier heeft meerdere type producten voor verschillende type woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk model relevant is voor uw wensen. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Mizar met een vermogen (KW) van 7,5. Let op: mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (biomassaketel)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Clam installateur.
  6. De pelletkachel zal z.s.m. worden geïnstalleerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in juni 2024? De fabrikant Clam heeft een uitgebreid aanbod. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Mizar met een mooie subsidie van €500,00 laten installeren. Daarvoor zijn er wel een paar condities. Op de website van het RVO kan je daar meer over lezen. Een goede pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Bijvoorbeeld in de regio Oegstgeest, Zeist en Baarn.

Zijn deze Clam pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Dit draagt bij aan het feit dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierop staan louter erkende merken. Tip: Vergelijk de Clam pelletkachel in juni 2024 met andere merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Populaire merken zijn Castelmonte, Tim Sistem en Krasa Metali


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!