Pelletkachel kopen Cadel

Vergelijk installateurs pelletketels Cadel

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame pelletkachel van Cadel? Middels onze tool vind je veelzijdige info over de installaties van Cadel. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, innovatieve CO-2 vermindering, en een structureel lagere energierekening via de mogelijke RVO subsidie. Een uitstekend model is de CRISTAL 8.5 met een capaciteit (KW) van 8,7 en een royale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Cadel is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Het huis verwarmen op een effectieve manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkCadel
Populair modelCRISTAL 8.5
Vermogen8,7 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing19,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Cadel pelletkachel kopen?

Vandaag nog een pelletkachel van Cadel kopen? Deze producent levert verschillende soorten systemen voor iedere portemonnee. Vraag bij uw monteur welk systeem rijmt met uw woning. Populair is de CRISTAL 8.5 met een kracht van 8,7. Toch, mogelijkerwijs zoekt u meer capaciteit. Showrooms zijn dan geschikt om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (biomassaketel).
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga naar een specialistische Cadel installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, doe meteen de subsidieaanvraag.

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Ben je benieuwd naar de subsidie december 2023 voor pelletkachels als deze? De fabrikant Cadel verkoopt meerdere types met een subsidie. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type CRISTAL 8.5 met een maximale subsidie van €500,00 bestellen. Daarvoor stelt het RVO wel een paar reglementen. Op de website van het RVO lees je hier meer over. Een lokale pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Midden-Delfland, Utrechtse Heuvelrug en Tubbergen.

Zijn deze Cadel pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Op deze lijst staan unieke en erkende leveranciers. Handig, vergelijk deze Cadel pelletkachel in december 2023 met andere type warmtebronnen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken in hetzelfde segment zijn Bronpi, Tecno Cover en Justus


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!