Pelletkachel kopen Amg

Vergelijk installateurs pelletketels Amg

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van de leverancier Amg? Middels onze vergelijker lees je uitgebreide informatie over het productaanbod van Amg. Een duurzame keuze, hogere CO-2 reductie, en een lagere energierekening door gebruik te maken van de duurzame subsidie-potjes. Een populair type is de Acciaio Modello 16 met een kracht (KW) van 15,1 en een interessante subsidie van €755,00.

  • De pelletkachel van Amg is een uitstekende investering.
  • Het huis verwarmen met minder gasverbruik.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkAmg
Populair modelAcciaio Modello 16
Vermogen15,1 KW
Subsidie €755,00
Gemiddelde besparing16,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Amg pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Amg kopen? Deze fabrikant heeft een perfect productaanbod voor elk budget. Informeer bij uw installateur welke installatie aansluit op uw situatie. Wellicht is dit de Acciaio Modello 16 met een capaciteit van 15,1. Echter, misschien zoekt u meer kracht. Ga gerust langs een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga naar een specialistische Amg installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel subsidie zit er op de pelletketels?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze pelletkachel in juli 2024? Het merk Amg verkoopt een aantal modellen met subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Acciaio Modello 16 met een mooie subsidie van €755,00 kopen. Om dit aan te kunnen vragen zijn er wel enkele regels. Op de website www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. Jouw eigen pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Vind een erkende installateur in Leerdam, Oudewater en Olst-Wijhe.

Zijn de Amg pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels hebben een goede reputatie. Mede daardoor is het zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Op deze lijst staan louter professionele merken. Cruciaal: vergelijk de Amg pelletkachel in juli 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken in hetzelfde segment zijn Ambiente & Calore, Sergio Leoni en Itc


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!