Pelletkachel kopen Paterno

Vergelijk installateurs pelletketels Paterno

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame pelletkachel van de aanbieder Paterno? Middels deze website ontdek je nuttige informatie over het merk Paterno. Gebruik maken van hernieuwbare energie, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie dankzij de duurzame subsidie-potjes. Een veel verkocht model is de Tonda (P07) met een KW van 9,2 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €500,00.

  • De pelletkachel van Paterno is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Uw huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in mei 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
MerkPaterno
Populair modelTonda (P07)
Vermogen9,2 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing27,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Paterno pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Paterno kopen? Deze fabrikant werkt met een zeer divers assortiment voor verschillende type woningen. Vraag bij uw monteur welke installatie relevant is voor uw centrale verwarming. Mogelijk is dat de Tonda (P07) met een vermogen (KW) van 9,2. Echter, mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer kracht. Ga eens langs bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga naar een specialistische Paterno installateur.
  6. De pelletkachel zal z.s.m. worden geïnstalleerd, en kan ook subsidies regelen.

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Nieuwsgierig naar de hoogte van de subsidie voor deze pelletkachel in mei 2024? De aanbieder Paterno heeft meerdere types waar subsidies op zit. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Tonda (P07) met een subsidie van €500,00 laten installeren. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan verscheidene regels. Op www.rvo.nl vind je uitgebreide info. Een goede pelletkachel installateur is hierin ook gespecialiseerd. Bekijk welke installateurs er zijn in Haarlemmermeer, Beuningen en Boxmeer.

Zijn deze Paterno pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels worden veelvuldig geplaatst. Mede daardoor is het zo dat ze pronken op de RVO-lijst. Hierin staan enkel en alleen betrouwbare aanbieders. Advies: vergelijk deze Paterno pelletkachel in mei 2024 met andere leveranciers. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrerende merken zijn Pasqualicchio, L’Artistico en Cmg


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!