Pelletkachel kopen Olimpia-Splendid

Vergelijk installateurs pelletketels Olimpia-Splendid

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame pelletkachel van Olimpia-Splendid? Geholpen door deze website ontdek je handige informatie over het assortiment van Olimpia-Splendid. Een investering voor de toekomst, focus op CO-2 beperking, en ook nog eens een lagere energienota met de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat veel geplaatst wordt is de Adler Amelie 10 met een capaciteit (KW) van 8,8 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van Olimpia-Splendid een een investering voor de toekomst.
  • Een verwarmde woning met minder gasverbruik.
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkOlimpia-Splendid
Populair modelAdler Amelie 10
Vermogen8,8 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing24,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Olimpia-Splendid pelletkachel kopen?

Vandaag nog een pelletkachel van Olimpia-Splendid kopen? Deze fabrikant staat bekend om allerlei installaties voor elk budget. Check bij de verkoper welk systeem handig is voor uw voorkeuren. Misschien kunt u aan de slag met de Adler Amelie 10 met een werkracht (KW) van 8,8. Belangrijk: misschien vraagt u meer opties? Zoek eens een showroom in de buurt, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Kies een geschikte Olimpia-Splendid installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in juli 2024? De aanbieder Olimpia-Splendid heeft een uitgebreid aanbod. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Adler Amelie 10 met een interessante subsidie van €500,00 kopen. Om dit aan te kunnen vragen heb je te maken met enkele condities. Via de website van het RVO kan je er alles over lezen. Een goede pelletkachel installateur weet precies hoe het zit. Vraag direct meer info op bij een installateur in Drechterland, Aalten en Bergeijk.

Zijn deze Olimpia-Splendid pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Dat kan de reden zijn dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierin staan exclusief gecontroleerde fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de Olimpia-Splendid pelletkachel in juli 2024 met andere modellen. Het betreft namelijk een forse investering. Merken in hetzelfde segment zijn Norrlands Power, Kalor en Calimax


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!