Pelletkachel kopen Fontana

Vergelijk installateurs pelletketels Fontana

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Overweeg jij een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Fontana? Dankzij onze vergelijker tref je uitgebreide informatie over de kachels van Fontana. Gebruik maken van hernieuwbare energie, hogere CO-2 reductie, en besparen op de energierekening vanwege de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat veel geplaatst wordt is de Versus met een (kw) capaciteit van 11,5 en een maximale subsidie van €575,00.

  • De pelletkachel van Fontana is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Een verwarmde woning op een innovatieve manier.
  • Forse CO-2 reductie in december 2023.
  • Interessante terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkFontana
Populair typeVersus
Vermogen11,5 KW
Subsidie €575,00
Gemiddelde besparing36,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Fontana pelletkachel kopen?

Vandaag nog een pelletkachel van Fontana kopen? De aanbieder levert verschillende soorten systemen voor iedere portemonnee. Vergelijk de modellen om te bekijken welke serie toepasbaar is op uw voorkeuren. Wellicht is dit de Versus met een capaciteit (KW) van 11,5. Desondanks, wellicht vraagt u meer functies? Ga gerust langs een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (biomassaketel)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga naar een specialistische Fontana installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Meer weten over de opties voor subsidies voor pelletkachels in december 2023? Het merk Fontana heeft diverse opties. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Versus met een vorstelijke subsidie van €575,00 kopen. Om dit bedrag te ontvangen stelt het RVO wel verschillende voorschriften. Op de website van het RVO (rvo.nl) bekijk je alle praktische info. Een goede pelletkachel installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek meteen een goede installateur in Noord-Brabant, Goeree-Overflakkee en Midden-Groningen.

Zijn deze Fontana pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels krijgen goede recensies. Juist daardoor zijn ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen enkel competente fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de Fontana pelletkachel in december 2023 met andere leveranciers. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Populaire merken zijn Flumenfire, Cola en Phebo Stufe


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!