Pelletkachel kopen Extrastove

Vergelijk installateurs pelletketels Extrastove

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Behoefte aan een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Extrastove? Geholpen door onze tool bekijk je waardevolle details over de installaties van Extrastove. Een duurzame keuze, minder CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening dankzij de landelijke investeringssubsidie. Een populair type is de Qlima Delmara 125 S-Line met een kracht (KW) van 12,5 en een subsidie van €625,00.

  • De pelletkachel van Extrastove is een uitstekende investering.
  • Het huis verwarmen met minder gasverbruik.
  • Forse CO-2 reductie in december 2023.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategoriePelletkachel
MerkExtrastove
Populair typeQlima Delmara 125 S-Line
Vermogen12,5 KW
Subsidie €625,00
Gemiddelde besparing34,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Extrastove pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Extrastove kopen? De aanbieder biedt een zeer divers assortiment voor verschillende type woningen. Vraag bij uw monteur welke installatie geschikt is voor uw voorkeuren. Misschien kunt u aan de slag met de Qlima Delmara 125 S-Line met een capaciteit van 12,5. Belangrijk: mogelijk zoekt u meer mogelijkheden? Ga eens langs bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (biomassaketel).
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede Extrastove installateur.
  6. De monteur zal de pelletkachel installeren, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn pelletketel?

Ben je benieuwd naar de hoogte van de subsidie voor deze pelletkachel in december 2023? Het merk Extrastove heeft diverse opties. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Qlima Delmara 125 S-Line met een mooie subsidie van €625,00 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen hanteren ze wel verschillende bepalingen. Op RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Een lokale pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Bijvoorbeeld in de regio Friesland, Delft en Haren.

Zijn de Extrastove pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn erg populair. Dat kan de reden zijn dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. In deze lijst staan alleen gekwalificeerde leveranciers. Niet vergeten, vergelijk de Extrastove pelletkachel in december 2023 met andere duurzame investeringen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken in hetzelfde segment zijn Extraflame, Carinci en Palazzetti Lelio


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!