Pelletkachel kopen Dielle Srl

Vergelijk installateurs pelletketels Dielle Srl

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van de aanbieder Dielle Srl? Via de pelletkachel-vergelijker achterhaal je nuttige data over het productaanbod van Dielle Srl. Een duurzame manier van verwarmen, hogere CO-2 reductie, en flink minder betalen voor energie door gebruik te maken van de duurzame subsidie-potjes. Een veel verkocht model is de Grecale 70 met een kracht (KW) van 8 en een maximale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Dielle Srl is een investering met respect voor het milieu.
  • Uw woning verwarmen op een effectieve manier!
  • Forse CO-2 reductie in juli 2022.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkDielle Srl
Populair modelGrecale 70
Vermogen8 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing27,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Dielle Srl pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Dielle Srl kopen? Deze producent heeft een breed scala aan oplossingen voor nieuwe en oude woningen. Probeer uit te vinden welke installatie relevant is voor uw situatie. Een populair type is de Grecale 70 met een KW van 8. Belangrijk: wellicht wenst u meer capaciteit. Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende Dielle Srl installateur.
  6. De monteur zal de pelletkachel installeren, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie zit er op de pelletketels?

Meer weten over de opties voor subsidies voor pelletkachels in juli 2022? De aanbieder Dielle Srl heeft een uitgebreid aanbod. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Grecale 70 met een maximale subsidie van €500,00 aanschaffen. Om dit aan te kunnen vragen gelden wel een paar voorschriften. Op de website van het RVO vind je uitgebreide info. Een gemiddelde pelletkachel installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vraag direct meer info op bij een installateur in Strijen, Sluis en Wageningen.

Zijn deze Dielle Srl pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn erg populair. Dat kan de reden zijn dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. In deze lijst staan unieke en competente aanbieders. Handig, vergelijk deze Dielle Srl pelletkachel in juli 2022 met andere merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Densan, 3Spark By Maxi en Mbs


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!