Pelletkachel kopen Caloritaly

Vergelijk installateurs pelletketels Caloritaly

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Caloritaly? Middels deze website bekijk je nuttige info over de installaties van Caloritaly. Een investering voor de toekomst, minder CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie door gebruik te maken van de landelijke investeringssubsidie. Een veel verkocht model is de Eclipse Tonda met een vermogen (KW) van 10,5 en een maximale subsidie van €525,00.

  • De pelletkachel van Caloritaly is een uitstekende investering.
  • Uw woning verwarmen op een effectieve manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Voordelige terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkCaloritaly
Populair modelEclipse Tonda
Vermogen10,5 KW
Subsidie €525,00
Energiebesparing20,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Caloritaly pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Caloritaly kopen? Deze producent heeft allerlei installaties voor elk budget. Check bij de verkoper welk model geschikt is voor uw centrale verwarming. Misschien kunt u aan de slag met de Eclipse Tonda met een kracht van 10,5. Toch, wellicht zoekt u meer power. Ga eens langs bij een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Caloritaly installateur.
  6. De installateur komt de pelletkachel plaatsen, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een pelletkachel in december 2023? De aanbieder Caloritaly verkoopt meerdere types met een subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Eclipse Tonda met een vorstelijke subsidie van €525,00 bestellen. Om dit bedrag te ontvangen moet je wel voldoen aan verscheidene bepalingen. Op de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. De pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Vraag direct meer info op bij een installateur in Nieuwkoop, Vianen en Wierden.

Zijn deze Caloritaly pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Het is niet voor niets dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hierop staan innovatieve en betrouwbare aanbieders. Handig, vergelijk deze Caloritaly pelletkachel in december 2023 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Calimax, Termal International en Giove Group


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!