Pelletkachel kopen Evacalor

Vergelijk installateurs pelletketels Evacalor

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame pelletkachel van Evacalor? Aan de hand van onze tool ontdek je handige informatie over het productaanbod van Evacalor. Gebruik maken van hernieuwbare energie, innovatieve CO-2 vermindering, en een structureel lagere energierekening met de aantrekkelijke subsidieregeling. Een veel verkocht model is de Rita met een werkracht (KW) van 7,5 en een maximale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Evacalor is een duurzame investering.
  • Een verwarmde woning op een efficiënte manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkEvacalor
Populair typeRita
Vermogen7,5 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing33,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Evacalor pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Evacalor kopen? Deze producent hanteert een breed scala aan oplossingen voor iedere portemonnee. Analyseer de verschillen en check welk systeem past bij uw type huis. Misschien kunt u aan de slag met de Rita met een capaciteit van 7,5. Toch, wellicht bent u op zoek naar meer power. Zoek eens een showroom in de buurt, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een professionele Evacalor installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, en u begint met besparen.

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in juli 2024? De aanbieder Evacalor verkoopt meerdere types met een subsidie. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Rita met een interessante subsidie van €500,00 laten installeren. In het kader daarvan gelden wel meerdere richtlijnen. Via de website van het RVO bekijk je alle praktische info. De plaatselijke pelletkachel installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Vind een erkende installateur in Drenthe, Capelle aan den IJssel en Groningen.

Zijn de Evacalor pelletketels gekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn erg populair. Juist daardoor zijn ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbinnen vallen exclusief gecontroleerde fabrikanten. Tip: Vergelijk de Evacalor pelletkachel in juli 2024 met andere merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken in hetzelfde segment zijn Euroalpi, Caloritaly en Olsberg


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!