Pelletkachel kopen Calimax

Vergelijk installateurs pelletketels Calimax

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame pelletkachel van de aanbieder Calimax? Met behulp van pelletkachelrevolutie.nl achterhaal je handige data over de systemen van Calimax. Een duurzame keuze, CO-2 vriendelijk, en een structureel lagere energierekening door een aantrekkelijke subsidieregeling. Een uitstekend model is de Pueblo 6 met een KW van 6 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van Calimax is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Uw woning verwarmen op een duurzame manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategoriePelletkachel
MerkCalimax
Populair modelPueblo 6
Vermogen6 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing20,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Calimax pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Calimax kopen? Deze producent werkt met een veelzijdig aanbod voor elke situatie en budget. Check bij de verkoper welk systeem toepasbaar is op uw woning. Dat kan zijn de Pueblo 6 met een KW van 6. Doch, mogelijk wenst u meer functies? Ga eens langs bij een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is het gewenste resultaat (biomassaketel)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een professionele Calimax installateur.
  6. De pelletkachel wordt netjes aangesloten, regel meteen de subsidie!

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze pelletkachel in december 2023? Het merk Calimax heeft een uitgebreid aanbod. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Pueblo 6 met een vorstelijke subsidie van €500,00 bestellen. In het kader daarvan hanteren ze wel verschillende bepalingen. Op RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een goede pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Bekijk welke installateurs er zijn in Molenwaard, Veenendaal en Twenterand.

Zijn deze Calimax pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn erg populair. Dat kan de reden zijn dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hierop staan alleen competente leveranciers. Handig, vergelijk deze Calimax pelletkachel in december 2023 met andere modellen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrerende merken zijn Cadel, Stove Italy en Kalor


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!